2021-06-14 10:33:37• hírek • Kocsis Zoltán

Koronavírus Budapesten, változás a keretben a debüt előtt

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Joao Cancelónak, így helyét Diogo Dalot veszi át a labdarúgó Európa-bajnokságra készülő portugál válogatottban. 

Sokk a Magyarország elleni keddi bemutatkozásra készülő portugál válogatott edzőtáborában: koronavírusos lett a csapat egyik kulcsembere, Joao Cancelo! Az angol Manchester City jobb oldali védője helyét a Milan játékosa, Diogo Dalot veszi át.


A portugál szövetség tájékoztatása szerint azonnal értesítették a magyar egészségügyi hatóságokat, a 27 éves labdarúgó pedig karanténba vonult. Fernando Santos szövetségi kapitány pedig tárcsázta a másik manchesteri együttes, a United profiját, Diogo Dalotot.

 


A 22 éves Dalot, aki az előző szezonban kölcsönben az olasz Milanban szerepelt, éppen Dubajban nyaralt, miután alig nyolc nappal ezelőtt még az U21-es Európa-bajnokság döntőjében lépett pályára. Azt a mérkőzést Portugália 1-0-ra elveszítette ugyan Németországgal szemben, Dalot viszont csapata mind a hat találkozóján pályára lépett a magyar-szlovén közös rendezésű tornán. A védelem mindkét oldalán bevethető játékos ezúttal a felnőttek között is bizonyíthat, ami jövőjére is kihatással lehet, kölcsönszerződése ugyanis lejárt a Milannál, így egyelőre kérdéses, klubszinten hol folytatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: